Posts in . | [title]

Posts in .

Vi har haft besøg af Penge på DR1 på klinikken, Madenta, i Ungarn.

Her hos AvMinTand vil vi gerne sige tak for et godt 2015.

Vi har i det forgangne år hjulpet mange patienter med at spare mange penge på deres tandlægeregning, og glæder os til at hjælpe endnu flere i 2016.

Vi starter derfor det nye år med forundersøgelser til tandbehandling i Ungarn allerede i januar. Undersøgelserne afholdes d. 15.-16. i Vanløse og d. 22.-23. i Galten ved Århus.

Allerede i Januar begynder i med undersøgelser, så du også kan spare op til 70% på et nyt smil i Ungarn!

Du kan læse mere og bestille en tid til undersøgelse her!

Vi glæder os til at høre fra jer i det nye år!

9 deltagere er gået videre til finalen i AvMinTands konkurrence om tandbehandling til 20.000 kr. - hvem skal vinde?  Der er tæt løb - Stem på din favorit her: http://a.pgtb.me/3cnrqb

Vind 20.000 kr. til et nyt smil ved en af AvMinTands samarbejdspartnere.  Skynd dig ind på AvMinTands Facebook side og indsend dit billede.

Zirconium krone kun 2.600 kr. i januar og februar.  kom godt i gang med 2015 - få en zirconium krone til en helt utrolig lav pris ved tandlægen i Budapest.  

Kan du huske Michelle, der sidste år vandt et nyt smil gennem AvMinTand? 

Michelle tog til Polen og fik sin drøm om at få lavet sine tænder opfyldt. - Se her, hvordan det går hende idag!

 

Skal du have tjekket dine tænder i 3D? Der findes kun 3 lignende scannere i Danmark, men alle vores samarbejdsklinikker i både Polen og Ungarn har til gengæld mulighed for at tage billeder i 3D på klinikken, så du er sikret den bedste og mest præcise behandling.

Marianne Rossil overvandt tandlægeskræk, da hun mødte tandlægen og den danske tandplejer AnnaMaria i København. Marianne og hendes mand fik begge store behandlinger og besparelsen var ligeledes stor. Deres bedømmelse af oplevelsen får du her. 

Tag på ferie  og spar op til 70% på din tandlægeregning. Vi har godkendte klinikker i Tyrkiet i både Alanya, Marmaris og Side og på ferieøerne Rhodos og Kreta i Grækenland.

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand