Danmarks billigste tandlæge. Igen. - AvMinTand

Danmarks billigste tandlæge. Igen.

AvMinTands tandlæge i Hjørring er kåret af dr.dk til at være Danmarks billigste.  Tandlægen blev også sidste år kåret som Danmarks billigste.

Billigst på Kroner/bro

Undersøgelsen er foretaget af dr.dk, på grundlag af priser tandlægerne oplyser til sundhed.dk.  AvMinTands tandlæge bruger kvalitets materialer fra udlandet og effektiv klinik management.  AvMinTand håndtere patient kontakten til klinikken, hvilket betyder at tandlægen kan koncentrere sig om at lave tænder.
 

En metal keramisk krone koster feks.: 2900 kr.

AvMinTand hjælper dig

Patientrådgiver Jane hjælper dig med at bestille tid.  Ring på tlf.: 88 53 70 86.

Se tandlægen profil her på AvMinTand

Du kan læse uddrag fra dr.dk her:
 

Voldsomme prisforskelle hos tandlægerne
Top ti over Danmarks dyreste og billigste tandlæger viser, at Danmarks dyreste tandlæge er over 4 gange dyrere end Danmarks billigste tandlæge. Beregningerne er lavet ud fra 8 af de 10 priser, tandlægerne skal offentliggøre i venteværelset og på sundhed.dk.

Danmarks dyreste tandlæge er Frederick Upton Sjölin fra Hellerup med en samlet pris for de 8 ydelser på i alt 85.450 kr. Tandlægen fra Hellerup har et klart forspring til Danmarks nr. 2 på listen, nemlig Birgitte Knudsen fra Frederikssund, hvor regningen for de 8 ydelser lyder på i alt 50.613 kr.

Dr.dk skriver endvidere, at titlen som Danmarks billigste tandlæge er AvMinTands tandlæge fra Hjørring:

Her er prisen på de 8 ydelser i alt 18.376 kr.Det har ikke været muligt at lave beregningerne på alle 10 ydelser, da det kun er et begrænset udsnit af tandlægerne, der offentliggør prisen på alle 10 ydelser, som reglerne foreskriver. 

Dr.dk konkludere:
Et godt råd er derfor, at du kigger din tandlæges priser grundigt efter for at se, om du får en tilfredsstillende pris. 
Kilde: DR.dk, 07.12.2010

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand