Forbrugerstyrelsen: Kroner op til 39 % billigere i Sverige - AvMinTand

Forbrugerstyrelsen: Kroner op til 39 % billigere i Sverige

Læs om undersøgelsen der viser, at tandbehandling er billigere i Sverige.  Se hvordan du kan spare penge hos tandlæger i Danmark og udlandet.

Spar op til 39%

En undersøgelse udført for konkurrence- og forbrugerstyrelsen viser, at porcelænskroner og broer i Sverige er mellem 19 og 39 % billigere end i Danmark.  Desuden påpeger undersøgelsen, at prisen på plastfyldninger er mellem 25 og 42 % lavere i Sverige og man kan finde besparelser på op til 29 % ved implantatbehandlinger. 

Jeg vil gerne spare penge ved tandbehandling i Sverige!  Her er listen med vores svenske samarbejdspartnere, skriv til klinikken og få en tid.
 

Spar penge også i Danmark

Analyse Danmark A/S har i 2010 lavet en undersøgelse der viser, at 33 % af patienter der undersøger, og sammenligner priser hos tandlæger i Danmark har opnået besparelser, ofte over 1000kr.  På AvMinTand kan du søge priser på behandlinger hos danske tandlæger. 

Søg priser her.

Spar op til 70% i Ungarn 

AvMinTand har samarbejde med tandlæger i Ungarn, hvor priserne er 70 % lavere end i Danmark.  En metal keramisk krone koster 1.500 kr.

Se listen med vores ungarske samarbejdspartnere her.

Vælg en godkendt tandlæge

AvMinTand har gennem de sidste 10 år, hjulpet danske patienter til tandlægen, i Danmark og udlandet, for at opnå store besparelser på tandbehandlinger.  Tandlægerne på AvMinTand, er godkendt af AvMinTand, og der føres jævnligt kontrol med tandlægerne.  På AvMinTand kan du få kontakt til tandlægerne i Sverige, der forstår dansk, og taler let forståeligt svensk.
På flere af klinkkerne i udlandet, er der enten dansk tolk, eller dansk personale.

Kilde: McKinsey & Company: Creating Economic Growth in Denmark Through Competition, november 2010. Danmarks Statistiks Forbrugerundersøgelse FU10. Indenrigs- og Sundhedsministeriet.  Forbrugerstyrelsen:  Forbrugerredegørelse 2005, s. 130-163.

 

 

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand