Implantater hos Team Bergström - AvMinTand

Implantater hos Team Bergström

Arbejder man med implantater, er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og sikker og tilpas med implantatet. Det vil sige, at implantaterne føles næsten som egne tænder uden større gener eller i værste fald falder ud. Men kan man altid være sikker på det?

JA – hvis man har fører kontrol med de enkelte implantater og ved hvilken behandling, som den enkelte patient vil få størst succes med. Og ikke mindst, hvad der ikke vil lykkes – og det gør de hos Team Bergström.

 

 

 

Team Bergström tænker i implantater

Team Bergström har specialiseret sig udelukkende i at lave implantater, og er blandt de klinikker, der indsætter flest i Sverige. Deres erfaring er opnået gennem 20 år, hvor næsten 4.000 patienter har besøgt klinikken. Det ses ikke kun i deres håndtering af dagligdagen. De har også sammen med Noble Biocare deltaget aktivt i udviklingen af et implantatsystem, hvor man kan indsætte alle tænderne i en kæbe på en time. Det kaldes "Teeth in an hour”. Se mere om Teeth in an hour

 

 

 

 

 

 

 

 

Der skulle et program til

For Rolf Bergström var der kun en ting at gøre, da antallet af patienter oversteg, hvad man kunne holde styr på i hovedet og på papiret – nemlig at gå i gang med at udvikle et program, der kunne hjælpe med at have kontrol over planlægning og behandling og derned være i stand til at følge patienten og det enkelte implantat. Så nu er de ikke bare i stand til at se, hvilke patienter, der har størst chance for at beholde deres implantat, men endnu bedre – de kan analysere sig frem til, hvorfor nogle patienter får problemer.
 
Der blev endnu en sidegevinst. Mere tid! Ved at lade ”IMPLANT” overtage logistikken med implantater og patienter, kunne der spares tid, der kunne bruges til patienterne.
 
 

På forkant med tiden

Så i dag, når en patient kommer, ryger eller med en sygdom, der giver dårlig sårheling, ved Team Bergström på baggrund af deres analyser, hvor de kan sætte ind før behandlingen. For i kvalitetsprogrammet bliver patienterne indkaldt i så god tid, at de sammen kan nå at gøre en indsats for at implantaterne bliver siddende.
 
 

Næsten 100 % succes!

I dag er Team Bergström så sikker på, at patient og implantat passer sammen, at de kan sige, ”vi har 98,9 % succes” og det er vel og mærket ved næsten 5.000 implantater siden 2001. 
   
   
 
 
AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand