Ny trend i USA: Tandlægewellness! - AvMinTand

Ny trend i USA: Tandlægewellness!

I flere år har vi kendt til wellness herhjemme. Vi forbinder det med varme bade, massage, ansigtsbehandlinger, stille musik og afslapning. Nu spreder wellness sig også til tandlægeklinikken!

Slut med sterile, kedelige klinikker

I USA har man også i tandlægebranchen fået øjnene op for, at man kan gøre besøget hos tandlægen til et kærkomment frikvarter, man kan glæde sig til. 5 % af tandlægerne i den amerikanske tandlægeforening har skiftet venteværelset ud med særlige afslapningsrum, hvor stearinlys, varm the, duften af lavendel og lyden af afdæmpet musik byder patienterne velkomne. Mens man modtager behandling kan man slappe af til lyden af sin favoritmusik eller se en film i særlige video-briller, mens nakken hviler i en blød nakkepude. Når man nu er der, kan man få supplerende wellnesstilbud som ansigtsbehandling, massage eller pedicure.

Wellnessklinikker får flere patienter

Mange af wellness klinikkerne tilbyder almindelig tandbehandling side om side med kosmetisk tandbehandling, vel at mærke til konkurrencedygtige priser. Den særlige kælen for patienternes velvære udmønter sig ofte i et stigende antal patienter. At gå til tandlæge behøver ikke være noget, man skal have overstået. Tandlægewellness er noget, man ser frem til.

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand