Nye funktioner på AvMinTand - AvMinTand

Nye funktioner på AvMinTand

Du kan sammenligne priser på alle tandlæger i Danmark, se bedømmelser af alle danske tandlæger, eller finde ud af om din tandlæge har alvorlige klager eller er under tilsyn.

Nye funktioner

AvMinTand har udviklet en række nye funktioner.  Funktionerne er med til at gøre dit valg af tandlæge i Danmark mere gennemskueligt. Valget af tandlæge kan ofte være en stor beslutning
Du kan læse om andre patienters oplevelse af besøget hos deres danske tandlæge og fortælle om din behandling.

Nu kan du:

  • Bedøm og se andres bedømmelser af tandlæger i hele danmark. Når du har fundet den ønskede tandlæge klik på "bedøm klinkken" eller "se andres bedømmelser" Find din tandlæge
  • Sammenligne tandlægepriser i hele Danmark  Se tandlæge priser i Danmark
  • Har din danske tandlæge alvorlige klager eller er de under tilsyn af sundhedsstyrelsen? Se alle offentlige klager siden 26. januar 2009

 
Olysningerne om danske tandlæger er samlet fra 4 forskellige databaser. 
Skriv her under hvad du syntes om de nye funktioner

Kommentarer

10 Kommentarer
Vurdering af tandlæger.

Det er helt på sin plads, at der kommer uvildig fokus på tandlægebehandlinger i Danmark.
Tandlægeforeningen har længe vist, at de ikke magter eller ønsker at deltage i forbrugerbeskyttelse imod deres brådne medlemmer. Seneste TV interviews med formanden for foreningen tydeliggør det.
BRAVO for jeres initiativ. Det var og er nødvendigt.

Indsendt af John (not verified) den Thu, 26/05/2011 - 08:33
mening om nye funktioner

Jeg synes de er meget relevante, specielt den hvor jeg kan tjekke om min tandlæge er under opsyn af sundhedsmyndighederne. Jeg har ikke en jordisk chanse til at bedømme om det arbejde en tandlæge laver er iorden.
Når man skifter tandlæge vil den nye som regel gerne fortælle, at det er noget sjuske arbejde der er blevet lavet af ens forrige tandlæge. Men når de får at vide hvem der har lavet arbejde, at det er en kollega så er de ikke så ivrige efter at ville lave et notat så man har mulighed for at klage.
Så jeg synes det er et rigtigt fint tiltag. Når bare en tør at åbne op, følger der andre tandlæger der har rent mel i posen med. Jeg tror på at de fleste tandlæger gør et rigtig godt arbejde, det er de få der skal stoppes.

Med venlig hilsen

Cecilia Jensen

Indsendt af Anonymous den Thu, 21/04/2011 - 06:02
AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand