Pensionsudbetaling opfyldte drømmen - AvMinTand

Pensionsudbetaling opfyldte drømmen

Susannes drøm om et flot smil er gået i opfyldelse.  Det er hendes drøm om et flot bryllup også.  Desuden sparede hun 90.000 kr. på tandbehandling og fik hendes historie bragt i Ude og Hjemme.

Fra drøm til virkelighed

En dag i April 2012 ringer Susanne Kvistorf til AvMinTands patientrådgiver Ulla, nu skulle det være, drømmebehandlingen skulle laves.  Udbetalingen af pensionspengene var på vej og drømmen kunne blive til virkelighed.

Dyr behandling i Danmark

Prisoverslaget lød på ca.100.000 kr. hos Susannes tandlæge i Danmark - selvom det var mange penge der skulle komme fra pensions udbetalingen ville det langt fra være nok. Derfor kontakter Susanne AvMinTand og sammen med patient rådgiver Ulla fandt de frem til at Susannes behandling kunne gøres billigere i Ungarn.

Sparede 67%

Susanne skulle have kroner i både over og underkæben, det blev til 20 kroner i alt.  Prisen: 33.000 kr.,  altså en besparelse på 67%.  Susanne siger efterfølgende til AvMinTand: "Det var vigtigt for mig at vælge en tandlæge der var godkendt af AvMinTand, fordi det gjorde mig tryg at vide, at jeg kunne henvende mig til en dansk person hvis der skulle være problemer"

16.000 kr. fra sygesikringen

Da Susanne kom hjem fik hun 16.000 kr. tilbage fra sigesikringen Danmark fordi hun er medlem og der udbetales tilskud til behandlinger i EU lande ligesåvel som i Danmark.

Ring til patient rådgiver Ulla på 88 53 70 85

Før billede Efter billede

Endnu en drøm opfyldes

Susanne har gennem flere år udskudt det bryllup hun har drømt om på grund af hendes tænder.  Nu er tænderne blevet flotte og hun har sagt "ja" til sin udkårede.  Se billederne fra Ude og Hjemme her.

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand