Risikerer du helbredet på ferien? - AvMinTand

Risikerer du helbredet på ferien?

Flere og flere sparer rigtig mange penge ved at gå til tandlæge i udlandet og mange får dermed lavet behandlinger de ikke ville have råd til at få udført i Danmark. Inden man bruger mange penge på en behandling er det vigtigt at den bliver udført under ordentlige forhold.

Fristet af lave priser

Især efter sommerferien bliver AvMinTand ofte kontaktet af danskere der på ferien er blevet fristet af en tandlæges lave priser og når de kommer hjem viser det sig at tandlægen har brugt dårligere materialer eller behandlingen er mangelfuld. Asger Mønster Frydkjær fra AvMinTand siger: ”Vi kan desværre ikke hjælpe dem, når de har været ved en tandlæge vi ikke har godkendt og dermed ikke er bundet af en kontrakt med os”. Det værste er dem der har været på en klinik hvor tandlægens udstyr ikke er rengjort og steriliseret korrekt.

Kan være svært at se forskel

Asger Mønster Frydkjær fra AvMinTand har ofte set klinikker der ser meget imponerende ud, men de har ikke det der kræves for at rengøre udstyret. Ved sådanne tandlæger risikerer man at få sygdomme som først viser sig lang tid efter behandlingen, hvorfor det er svært at spore smittekilden.

Godkendte klinkker

For at være på den sikre side kan man vælge en klinik der er godkendt af AvMinTand, der er der både danske og udenlandske klinikker. Inden klinikken kan godkendes får klinikken besøg af en af AvMinTands ansatte, ofte kan AvMinTand kun godkende en ud af 10 tandlæger.

Følgende gælder ved godkendte tandlæge klinikker

  • Der bliver holdt løbende kontrol med klinikken og lyttet til tilbagemeldinger fra patienterne. De fleste klinikker været med i mange år.
  • Tandlægerne skal opfylde AvMinTands krav til hygiejne.
  • Tandlægen skal som minimum tale godt engelsk eller dansk
  • Tandlægen skal give mindst 2 års garanti på protetik (kroner, broer og implantater
  • Klinikken indvilliger i at AvMinTand kan afgøre eventuelle klagesager.
AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand