Skal gebis være sidste udvej? - AvMinTand

Skal gebis være sidste udvej?

Ikke for Dorrit. Hun tog kontakt til Erland Freij i Flensborg for at få implantater. Og det færdige resultat bliver rost - ikke bare af hendes næse/halslæge, som faktisk ikke opdagede, at det ikke var hendes egne tænder - men også af hendes danske tandlæge! Læs hendes historie:

 

Er det ikke dine egne tænder!?!

Efter endt behandling hos Erland Freij har Dorrit været ved næse- og halslæge, som roste hendes flotte tænder. Han havde slet ikke opdaget, at hun havde en bro i hele undermunden.

Hendes egen tandlæge, som hun har haft gennem hele forløbet, har fulgt interesseret med. Han er meget imponeret over det særdeles flotte arbejde, som hans kollega i Flensborg har udført.

 

Nej tak til gebis

Dorrits tænder i undermunden var efterhånden blevet så dårlige, at der ikke kunne bores mere. Så hun stod nu med valget: Gebis eller implantater i hele undermunden??

En aktiv kvinde som Dorrit havde bestemt ikke lyst til at få et "gebis" Som hun siger: "Man kan jo risikere, at det skal ud og så står man der – uden tænder". Så valget var nemt, det skulle være implantater. En behandling hendes tandlæge vurderede ville koste mellem 100.000 og 150.000 kr.

 

Behandlingerne

Ved det første besøg blev der taget røntgenfotos og lavet diverse undersøgelser og Erland Freij gav et skriftligt tilbud og forklarede, hvordan forløbet ville blive. Tilbuddet var langt under det beløb (ca. halvdelen), som det ville have kostet hos hendes egen tandlæge.

 

Kan man glæde sig til at skulle til tandlæge?

Dorrit siger: " Man føler, man er i trygge og gode hænder, og man mærker ingen travlhed eller stress. Jeg kan oplyse, at jeg grundet den gode stemning og omgangstone, der er i klinikken, faktisk har glædet mig hver gang, jeg skulle til tandlæge i Flensborg".

 

Flensborg Implantat Center

På Flensborg Implantat Center taler både personale og Tandlæge Erland Freij flydende dansk. Han er uddannet på Århus tandlæge Højskole og medlem af den danske tandlægeforening. 

 

 

Læs Dorrits egen anbefaling

 

Se Erland Freijs profil

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand