Sparede 94.000 kr. i Tyrkiet - AvMinTand

Sparede 94.000 kr. i Tyrkiet

Mange danskere har planlagt sommerferie i Tyrkiet – og de har fået øjnene op for den store gevinst der ligger i, at kombinere ferien med tandlægebehandling. Læs her om Carsten der sparede 94.000 kr. 

Kæmpe besparelse

Besparelsen ved at benytte sig af en tandlægeklinik i Tyrkiet vil, i mange tilfælde, mere end kunne betale ferien for hele familien.

En populær destination

Tyrkiet har i flere år været et populært land for danskerne at tage til tandlæge i, takket være godt vejr og lave tandlægepriser er Tyrkiet en populær destination. Tandlægerne i Tyrkiet er ca. 70 procent billigere end danske tandlæger og ved større behandlinger kan mange betale ferien for hele familien med besparelsen.

Sparede 94.000 kr.

Carsten Hollen Nielsen er en af de danskere, der har været meget tilfreds med sin tandlægeklinik i Alanya i Tyrkiet. Han fik udført et meget omfattende tandlægearbejde, nemlig hele 27 kroner til en samlet pris på 48.500 kr. I Danmark ville hver krone have kostet i snit: 5.300 kr. pr. stk. – i alt mindst 143.100. Derved sparede Carsten Hollen Nielsen mere end 94.000 kr.
Hans tænder var slemt beskadigede fordi han i sit job som bager havde været udsat for mel-og sukkerstøv, der havde angrebet tænderne samtidig med, at han ikke havde fået sine tænder passet i over 20 år grundet tandlægeskræk. Men denne skræk forsvandt helt i Alanya.

"Jeg var i alt 10 gange i tandlægestolen, men var helt tryg ved situationen takket været tandlægen og servicen var fantastisk – jeg blev hentet af en chauffør hver gang jeg skulle af sted, det hele var professionelt arrangeret af AvMinTand"

Kontakt AvMinTands patient rådgiver Ulla for at høre mere: 88 53 70 85

Glæden er tilbage

"Jeg må indrømme, at jeg har været et svin med mine tænder og efterhånden var de så ødelagte, at jeg var helt flov. Jeg turde næsten ikke smile længere og når jeg spiste holdt jeg hånden for munden, så jeg ikke viste mine dårlige tænder frem, men i dag er det noget helt andet - nu har jeg fået mere glæde tilbage i livet" fortæller Carsten Hollen Nielsen.

Tandlægen fra Alanya

Ring til AvMinTand nu! 88 53 70 85 - så hjælper vi dig.

Hvorfor er det vigtigt at vælge en tandlæge som AvMinTand samarbejder med?

Klik her og få svaret.

 

 

 

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand