Stor artikel i BT om tandbehandling i udlandet - AvMinTand

Stor artikel i BT om tandbehandling i udlandet

BT bragte en stor to siders artikel om tandbehandling i udlandet.  To AvMinTand patienter blev interviewet. Læs uddrag fra BT her.

Spar en formue ved tandlægen

Sådan lyder overskriften på den store artikel der fokuserer på to af AvMinTands patienter der har modtaget tandbehandling hhv. i Ungarn og Polen.  Susanne blev behandlet i Ungarn og Jan i Polen.  De sparede tilsammen:  190.000 kr.

Susanne fik råd til bryllup

Susanne fortæller, at grundet den store besparelse har hun nu fået både råd- og selvværd til at holde det bryllup hun har drømt om i mange år.  Læs mere om Susanne her.

Jan sparede 100.000 kr.

Jan indhentede tilbud fra tre danske tandlæger inden han beluttede sig for at tage afsted.  Det er bliver til i alt tre besøg i Stettin inden implantat behandlingen er færdig i september.  Rejse udgifterne løber op i 12.000 kr., men det er småpenge i forhold til den store besparelse der er opnået, siger Jan til BT´s journalist Torben Bagge.  Jan roser desuden tandlægerne for deres omhyggelighed og nævner at tandlægerne var meget opmærksomme på patientens velvære.  Se klinikken her.

Ring til AvminTand for at høre mere:  98 15 22 10

Har du BT PLUS abonnement, så kan du læse den fulde version her.
AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand