Super fin behandling på Kreta - AvMinTand

Super fin behandling på Kreta

Marianne Kerckhoffs har været ved AvMinTands tandlæge på Kreta.  Da Marianne er kommet hjem laver hun en fantastisk bedømmelse.  Her kan du læse lidt mere om Mariannes oplevelse ved tandlægen.

Var du til en forundersøgelse i Danmark?  

Nej, ikke en forundersøgelse men jeg havde været hos en tidligere tandlæge, som lavede forplader på mine 4 fortænder. Disse faldt af en efter en og tandlægen lavede så kroner uden ekstra udgift for mig. Da den sidste faldt af var min tandlæge forsvundet og jeg ville så være nødt til at bekoste en krone. Jeg havde fået tilbud på mindst 6.000 kr.

Hvordan havde du det inden du skulle til tandlægen?

OK, dog så det ikke pænt ud med en afslebet fortand.

Hvad sker der, da du ankommer til klinkken på Kreta?

Jeg havde mailet med tandlægen hjemmefra og sendt billede af tanden, hvilket han var meget glad for – han skrev: "a picture says more than 1000 words".

Fik du et pris overslag?  

Ja, prisen blev dog lidt højere, da jeg valgte en porcelænskrone.  Det er ofte pænere med en porcelænskroner på fortænderne.  Krone skulle koste 2200 kr. Det var samme pris, som tandlægen ville opkræve, da jeg var færdigbehandlet, men da jeg valgte at få lavet en porcelænskrone til en lidt højere pris, blev regningen på 2500 kr. Dette var jo mit eget valg og jeg fik grundigt forklaret fordele og ulemper med den ene og den anden slags krone.

Hvor meget har du sparet?

I Danmark havde jeg et groft prisoverslag på 6.000 kr.
Prisen i Grækenland var derfor kun ca. 1/3.

Hvor mange gange var du ved tandlægen under din ferie?

3 gange for den normale behandling.

Oplevede du nogen komplikationer under din behandling?

Kom en ekstra gang, da jeg havde problem med tandkødet ved den kindtandsplumbe, som han havde lavet. Han lod mig komme når jeg kunne og rettede problemet uden udgift for mig.

Hvordan havde du det med at tale engelsk med tandlægen?

Ingen sprogproblemer. Han taler fint engelsk, da han har arbejdet i England.

Vil du anbefale klinikken til andre?

Jeg vil ikke tøve med at tage en tur til Kreta for at få behandling hos denne tandlæge, hvis jeg får nye behov for kroner.
Jeg havde desuden behov for en adresse til en klinik, som lavede permanent make-up.
Spurgte tandlægen, som sagde at han ikke kendte dette, men ville have svar når jeg kom næste gang. Det havde han så og ringede endda til klinikken for at sikre sig at der var engelsktalende personer der.

Kontakt AvMinTands danske patientrådgiver Ulla for at høre mere om dine muligheder for tandbehandling ved tandlægen på Kreta.

Ring 88 53 70 85 eller skriv her.

Herunder ser du billede af Marianne Kerckhoff og tandlægen på Kreta.

                 

Se klinikkens profil her på AvMinTand

Tak til Marianne Kerckhoff for billede og interview.

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand