Dorthe fra vores bager fik nye tænder - AvMinTand

Dorthe fra vores bager fik nye tænder

Læs om Dorthes sommerferie, tandbehandling i Marmaris og det efterfølgende besøg af Ulla fra AvMinTand. PS. Dorthe sparede 70.000 kr. ved tandlægen.

Ferie i Marmaris

Dorthe har gennem flere år været på ferie i Marmaris og er gennem de mange ferier blevet godt bekendt med de lokale.  Så når Dorthe tager på ferie er det ikke kun for at slappe af, men også for at gense en masse bekendte i den dejlige ferie by.  Dorthe fortæller AvMinTand at: ”det nogle utroligt dejlige mennesker der bor i Marmaris – faktisk er deres væsen ikke så langt fra det danske, som man skulle tro.  Nærmest en dansk humor og en gæstfrihed uden lige".  Det gør, at Dorthe kommer til Marmaris år efter år.   

Dorthe fik nyt smil i Marmaris

Mange gange har Dorthe dog været på ferie i den dejlige by uden at skænke tandlægebesøg en tanke.  Men Dorthe ønskede, at få et nyt smil og da hun fandt AvMinTand på nettet, kunne hun straks genkende navnet, fordi Dorthe arbejder ved AvMinTands lokale bager. Dorthe kontaktede patientrådgiver Ulla, der hjalp med tidsbestillingen.  Da Dorthe kom hjem fra hendes ferie i Tyrkiet, lagde Ulla vejen forbi bageren for at se det flotte resultat.  Sammenlignet med danske priser har Dorthe sparet 70.000 kr. hos Tandlæge Necip.

Dorthe (tv) med AvMinTands patientrådgiver Ulla.

Kontakt Ulla for at høre mere om tandlæge Necip i Marmaris.  Ring 88 53 70 85 eller udfyldformularen.

Rejser gerne alene

Selvom manden ikke altid vil med er det ikke noget problem for Dorthe, hun rejser gerne alene, med veninder eller datteren.  Dorthe fortæller, at Marmaris er hendes faste  ferie sted og nu er Necip hendes faste tandlæge. 

Til sommer vil Dorthe til Marmaris igen for at besøge tandlægen, gense venner og bekendte.  Om hun skal rejse alene næste gang, vil tiden vise.


Før behandlingen

Efter behandlingen
 
Se tandlæge Necips profil her.

Facts:

  • Tandlægen henter dig på dit hotel
  • Tyrkiet Experten flyver direkte til Marmaris
  • Krone pris: 1420 kr.
  • 3 års garanti på krone/bro
  • Moderne klinik i centrum - nær den lokale bazar

 

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand