Tandblegning - AvMinTand

Tandblegning - et hvidt smil

Tandblegning er en kosmetisk behandling, der gør tænderne mere hvide. Farven på tænderne ændrer sig med alderen og efter hvad vi indtager af drikke- og fødevarer. Det er almindelig kendt at rødvin, kaffe og rygning misfarver tænderne. Men farveændringen kan også være arvelig eller medicinsk betinget. Uanset årsagen, kan tandblegning gøre tænderne flere nuancer lysere og dermed give personen et smukkere smil.   Det er dog vigtigt at bemærke følgende:

  • man kan ikke blege kroner og fyldninger
  • man må ikke have ubehandlede huller i tænderne (karies), da blegemidlerne kan trænge ind og ødelægge tanden.

Hvem har fordel af en tandblegning?

Folk med misfarvede tænder kan med fordel få bleget deres tænder. Man kan ikke gå fra en meget mørk farve til helt hvide tænder, men to-tre nuancer lysere kan også gøre en stor forskel. På ca. 22% af befolkningen vil der ikke være nogen effekt, og personer med tildens til allergi bør ikke benytte blegemiddel uden at konsultere en læge først. Hvide tænder giver et sundt udseende, trækker opmærksomheden væk fra smilerynker og kan endda give personen mere selvtillid.

Tandblegning i udlandet

De fleste af tandlægerne på AvMinTand kan blege tænder. Men da behandlingen kræver mindst to besøg hos tandlægen, er transportafstanden fra patientens bopæl til tandklinikken vigtig at tage med i beregningen. Tandlægen kan også i mange tilfælde fremstille en skinne, som patienten kan få med hjem og bruge sammen med den udleverede milde blegege.

AvMinTand - tandlæger i udlandet og Danmark © Copyright, AvMinTand